You are here
Home > Aktivnosti USR "Una" Bihać > DEMANT: Saopćenje za javnost i članove sportskih ribolovaca USR “Una” Bihać

DEMANT: Saopćenje za javnost i članove sportskih ribolovaca USR “Una” Bihać

UDRUŽENJE SPORTSKIH RIBOLOVACA “UNA“ BIHAĆ

KRUPSKA 5, 77000 BIHAĆ, TEL-FAX ++387 37 220 111, ID: 4263343220001, PDV: 263343220001,ŽR: 3385002200421057,

www.usr-unabihac.com                               ribolovci.bihac@bih.net.ba

 

 

 

Demant:

 

Saopćenje za javnost

i

članove Udruženja sportskih ribolovaca

USR „UNA“Bihać

 

 

Poštovani!

 

Ovih dana kruže informacije među članovima USR“UNA“ Bihać o tome da su porušena 3 (tri) mosta koja povezuju Jotanove otoke na rijeci Uni u jednu cijelinu.

 

U cilju utvrđivanja prave istine i demantovanja laži, glasina i raznih netačnih informacija ribočuvari Udruženja USR UNA Bihać su izašli na teren i utvrdili da je usljed velikog vodostaja jedan most porušen. Radi se o drugom malom mostu kad se krene od ulazne kapije.

 

S toga radi prave informacije obavještavamo svoje članove i sve korisnike Jotanovih otoka da informacija o tome da su tri mosta uovom rejonu porušena nije tačna .

 

Ovom prilikom obavještavamo javnost i naše članove da je novi Upravni odbor USR“Una“ Bihać, a koji je stupio na dužnost u Augustu mjesecu 2019. godine finansirao iz svoji vlastitih sredstava aktivnosti na sanaciji porušene nastrešnice i izgradnji mostova.

 

Također vlastitim sredstvim i donacijama ostvarenim u periodu August mjesec 2019. – Januar mjesec 2020. finansirao pored ove i druge aktivnosti na uređenju staza za flay fishing na lokaciji Jotanovi otoci.

 

 

U cilju čuvanja imovine udruženja i svega onoga što je u ovom kratkom periodu urađeno u rejonu Jotanovih otoka i šire molimo sve članove Udruženja da pravovremeno i na vrijeme obavijeste putem naše kancelarije o bilo kakvoj šteti i počiniocima bilo kakve štete na imovini ovog Udruženja i rijeke Une.

 

 

Bistro!                                                                                           USR „Una“ Bihać

 

           

 

 

Top

Kontakt