Home > Aktivnosti USR "Una" Bihać > Zahvalnica za donatorstvo kompaniji d.o.o. CNC proizvodnja Bajrić Bihać

Zahvalnica za donatorstvo kompaniji d.o.o. CNC proizvodnja Bajrić Bihać

Dana, 01.10.2019. u prostorijama Udruženja sportskih ribolovaca „Una“ Bihać upriličena je svečana dodjela Zahvalnice predstavnicima d.o.o. „CNC proizvodnja Bajrić“ Bihać, gospodinu Anelu Bajriću, direktoru i njegovoj supruzi gospođi, Aidi Bajrić koji su financijskom podrškom omogućili da se za potrebe ribočuvarske službe nabave dva kvalitetna fotoaparata.

Zahvalnicu je uručio dopredsjednik USR „Una“ Bihać, doktor Amir Kečalović, koji je i bio pokretač ovakvog vida saradnje sa d.o.o. „CNC proizvodnja Bajrić“ Bihać.

Ribočuvari, Šabić Invest i Halilagić Arif, preuzeli su fotoaparate koji će im olakšati rad i omogućiti efikasnije i ekspeditivnije obavljanje svakodnevnih obaveza.

Predsjednik udruženja, Damir Semanić zahvalio se direktoru Bajriću i njegovoj supruzi Aidi, u svoje ime, u ime članova UO USR „Una“ Bihać, Skupštine i svih ribara, na financijskoj pomoći i kako reče, to je za udruženje koje živi od članarina svojih članova vrijedna podrška.