Home > Iz svijeta ribolova > U Osijeku u Hrvatskoj održan sajam lova, ribolova i turizma “Solari 2016”

U Osijeku u Hrvatskoj održan sajam lova, ribolova i turizma “Solari 2016”

Od 15 do 17. 04. 2016 godine u Osijeku se održao sajam lova, ribolova i turizma „Solari 2016“.

Na poziv Hrvatskog športsko ribolovnog saveza na sajmu  je učestvovao i Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine. Sajam je otvorio otvorio  Ivica Francetić, pomoćnik ministra poljoprivrede u prisustvu brojnih gostiju, župana Osječko-baranjske županije, gradonačelnika Grada Osijeka,  predsjednika Hrvatskog lovačkog saveza i Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza.

Na zajedničkom štandu prezentovane su aktivnosti Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine u proteklom periodu a prije svega aktivnosti organizacije velikih međunarodnih takmičenja.

Putem video prezentacije i raznovrsnih brošura prezentovane su ribolovne staze i reviri  Bosne i Hercegovine

Prvog dana sajamske priredbe, u organizaciji Hrvatsko športsko-ribolovnog saveza i Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske  županije ocijenjeni su ribolovni trofeji ulovljeni u vodama ove županije i najuspješnijim ribolovcima i ribolovkama uručena su određena medalje i zahvalnice.